Mördarkannibal från Oklahoma får livstid, mördar två vuxna och fyraårig flicka – skär ut hjärta, serverar till familjen

  20 mars 2023, kl 09.43

  42-årige Lawrence Anderson, Oklahoma, erkände tidigare i veckan sig skyldig till flera fall av mord 2021, rapporterar New York Post. De dödliga attackerna på tre personer skedde tre veckor efter att hans då 20-åriga drogrelaterade fängelsestraff av misstag omvandlades till frigång.

  Anderson bröt sig in i 41-åriga grannen Andrea Blankenships hus, mördade henne och skar ut hjärtat, rapporterade The Oklahoman. Sedan gick han hem, och kokade hjärtat tillsammans med potatis som han serverade till sin familj. Därefter mördade han sin farbror och en fyraårig flicka. Fastern knivhöggs, bland annat i ögonen, men hon överlevde.

  Efter en begäran från offrens familjer var det inte aktuellt med ett dödsstraff. I samband med rättegången sa ett av offrens släktingar att han skulle ”ruttna inifrån och ut”, enligt den lokala tv-kanalen KFOR. Mamman till den fyraåriga flickan skrek ”Vem dödar ett barn … vem gör det?”

  Lawrence Anderson dömdes till livstids fängelse utan möjlighet till villkorlig frigivning. Han har gått med på att aldrig berätta sin historia i böcker, intervjuer, podcaster eller filmer.

   

   

  Fler notiser