Pappa i Minnesota använder spade och älghorn för att döda tidigare dömd 77-årig sexualförbrytare som förföljde dottern

  13 mars 2023, kl 08.56

  I onsdags gick den 27-årige pappan Levi Axtell in till polisstationen i Cook County, Minnesota, med blodiga händer, enligt Daily Mail. Axtell erkände att han dödat den 77-årige Lawrence Scully, tidigare dömd sexförbrytare, genom att flera gånger slå honom med en spade innan han gjorde slut på mannen med ett älghorn.

  Scully var 33 år när han första gången fängslades för sexövergrepp på en sexårig flicka, också i Minnesota. Han frigavs 1981, men 2018 åtalades han än en gång för sexuella övergrepp mot minderåriga. Axtell ansökte samma år om kontaktförbud, och påstod att Scully förföljt hans dotter.

  ”Jag har sett honom parkerad precis bredvid skolan. Han är en dömd pedofil, och att han förföljer och försöker grooma min dotter är helt olämpligt, och måste sluta”, stod det i Axtells ansökan.

  Scully fick sluten psykiatrisk tvångsvård, och släpptes 2021. Han fortsatte intressera sig för barn, och mötte sin baneman när Axtell slog ihjäl honom. En kvinna som tros vara Axtells syster har startat en insamling. ”Jag är överväldigad av det stora stöd jag ser online just nu”, skrev Katrina Axtell på Facebook.

  Stötta Morgonposten

  Den fria pressen krymper för varje år som går. När den gamla annonsfinansieringsmodellen inte längre är lönsam väljer allt fler nyhetsredaktioner att vända sig till staten för allmosor och bidrag eller säljer tidningen till globalistiska storbolag; ofta både och. Oavsett blir resultatet detsamma: en slätstruken och agendadriven journalistik där sanningen inte länge står i fokus.

  Morgonposten har privilegiet att fortfarande kunna rapportera fritt och oberoende om världshändelser utan att riskera bli tystade. Men för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete förlitar vi oss på våra läsares genirositet som är beredda att betala för nyheter.

  Om du också vill vara med och stötta Morgonposten är det bästa sättet att prenumera på EXTRA! för bara 99 kr/månaden. Förutom att du hjälper oss att fortsätta driva Morgonposten får du även tillgång till exklusiva reportage, dokument, domar, landets mest intrerssanta kommentarsfält samt vårt anonyma forum där du kan diskutera nyheterna vidare.

  premumerera på EXTRA!

   

   

  Fler notiser