Pappa i Minnesota använder spade och älghorn för att döda tidigare dömd 77-årig sexualförbrytare som förföljde dottern

    13 mars 2023, kl 08.56

    I onsdags gick den 27-årige pappan Levi Axtell in till polisstationen i Cook County, Minnesota, med blodiga händer, enligt Daily Mail. Axtell erkände att han dödat den 77-årige Lawrence Scully, tidigare dömd sexförbrytare, genom att flera gånger slå honom med en spade innan han gjorde slut på mannen med ett älghorn.

    Scully var 33 år när han första gången fängslades för sexövergrepp på en sexårig flicka, också i Minnesota. Han frigavs 1981, men 2018 åtalades han än en gång för sexuella övergrepp mot minderåriga. Axtell ansökte samma år om kontaktförbud, och påstod att Scully förföljt hans dotter.

    ”Jag har sett honom parkerad precis bredvid skolan. Han är en dömd pedofil, och att han förföljer och försöker grooma min dotter är helt olämpligt, och måste sluta”, stod det i Axtells ansökan.

    Scully fick sluten psykiatrisk tvångsvård, och släpptes 2021. Han fortsatte intressera sig för barn, och mötte sin baneman när Axtell slog ihjäl honom. En kvinna som tros vara Axtells syster har startat en insamling. ”Jag är överväldigad av det stora stöd jag ser online just nu”, skrev Katrina Axtell på Facebook.

     

     

    Fler notiser