En 30-årig man skjuts till döds i Flemingsberg natten till i dag med barn i lägenheten, man skottskadas på Kungsholmen

    7 mars 2023, kl 09.06

    Strax innan klockan ett i natt larmades polis och ambulans till en adress i Flemingsberg, södra Stockholm, efter en misstänkt skottlossning, rapporterar SVT Nyheter. När polisen kom till lägenheten hittade de en man som skjutits med ”fler än ett” skott. Mannen, som var känd av polisen sedan tidigare, dödförklarades på plats.

    ”Det fanns flera personer inne i lägenheten, bland annat barn” säger Fredrik Nilsson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen, till Expressen. Ingen av dem är misstänkt för inblandning. Ingen person har gripits.

    Tidigare i går kväll skottskadades en man i 20-årsåldern i Marieberg på Kungsholmen, centrala Stockholm. Larmet inkom till polisen klockan 22.20. ”Vittnen utförde hjärt- och lungräddning och andra livräddande åtgärder”, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid polisen i region Stockholm, till SVT Nyheter. ”Vi har även förhört flera vittnen.” Den skjutne mannen är svårt skadad, men vid liv.

    En person har gripits misstänkt för försök till mord. ”Det är för tidigt att säga om händelsen kan kopplas till gängkriminalitet, men vi tittar på det”, avslutar Eriksson.

     

     

    Fler notiser