Inramad gigantisk brittisk frukostflinga, ”fortfarande krispig” till salu för 1,9 miljoner kronor – än har du chansen!

    6 mars 2023, kl 07.52

    Du har kanske en kartong fiberrika ”Bran flakes” på köksbordet, redo för vardagsfrukosten? New York Post uppmärksammar en britt som nyligen chockades när han hällde upp frukostflingorna:

    ”En liten lutning av kartongen var allt som behövdes för att väcka den här mammuten ur sin dvala, vilket fick den att lossna och dundrade ut i vad som verkade som slow motion, innan den krossade skålen och fastnade i bordet.”

    ”Tack och lov blev ingen i omedelbar närhet fysiskt skadad” när den gigantiska flingan släpptes ut i vardagen i Cambridge. Nu kan den bli din för i sammanhanget relativt investeringsvänliga 1,9 miljoner kronor. Den 7,3 x 8,6 centimeter stora ”fortfarande krispiga” flingan är inramad, och skulle pryda vilken köksvägg som helst.

    Te är ett annat hjälpmedel för att väcka livsandarna till liv. Kort efter drottning Elizabeths bortgång var en tepåse (Lipton, ”America’s favorite tea”) hon använt till salu för 120 000 kronor. Den var enligt uppgift utsmugglad från Windsor Castle 1998, oklart hur många gånger den använts. Säljaren från USA tog bort auktionen, möjligen för att den redan sålts.

     

     

    Fler notiser