Man i 50-årsåldern skjuts i Tullinge och avlider, två unga män grips i Farsta efter skottlossning mot en lägenhetsdörr

  3 mars 2023, kl 10.52

  Några minuter efter midnatt larmades polisen om en misstänkt skottlossning i Tullinge, sydväst om Stockholm, meddelar SVT Nyheter. En man påträffades inomhus i en bostad, med skottskador i överkroppen, och fördes till sjukhus. Han avled kort därefter av sina skador.

  I sökandet efter gärningsmännen används uniformerad och civilklädda poliser, helikopter och hundpatrull. Även nationella insatsstyrkan är på plats. Vid sjutiden på morgonen i dag hade fortfarande ingen person gripits.

  Strax innan nio i går kväll sköt någon mot en lägenhetsdörr i Farsta, söder om Stockholm. Ingen person har kommit till skada, rapporterar SVT Nyheter. Brottsplatsen spärrades av, och polisen knackade dörr för att lyssna med vittnen. Hund och helikopter sökte efter gärningsmännen.

  Vid midnatt var två unga män i 20-årsåldern omhändertagna. ”De är gripna för inblandning i händelsen”, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl. ”Vi har inte slutat följa upp olika spår. Den här typen av brottsutredningar har en tendens till att vidgas.” I januari skedde en skjutning på samma adress, enligt uppgifter till SVT Nyheter.

   

   

  Fler notiser