Den kanadensiska transsexuella läraren med lösbröst storlek Z får tjänstledigt – sågs gå på stan som en helt vanlig man

  2 mars 2023, kl 14.04

  Den senaste utvecklingen i debatten om den kanadensiska transsexuella läraren Kayla Lemieux har tagit en ny vändning. Efter att Lemieux, som har lösbröst storlek Z, flera gånger setts ute på stan efter jobbet, utan lösbröst och klädd som man, är det slut på undervisningen.

  Den lokala skolnämnden meddelade i går att Kayla Lemieux, tidigare känd som Kerry Lemieux, har fått en betald tjänstledighet. Det meddelar Toronto Sun, som har talat med nämndens representant, Heather Francey.

  Franceys uttalande är en sällsynt kommentar från nämnden, som inte sagt särskilt mycket sedan Lemieux dök upp som lärare, iförd peruk, läppstift, shorts, gigantiska lösbröst och tight tröja. Lokalsamhället ser det som en såpopera, med bombhot, protester, hetsiga möten, fallskärmshoppning och annat. Skolans styrelse har hela tiden stöttat Lemieux.

  Lemieux har tidigare sagt att det inte alls är lösbröst, utan rörde sig om ”gigantomastia”, där brösten växer okontrollerat. Uppgifterna har inte verifierats av oberoende läkare. Föräldrarna till gymnasieeleverna säger sig vara nöjda så länge bombhoten inte kommer tillbaka.

   

   

  Fler notiser