Fransyska biter av tunisisk våldtäktsmans tunga – blodiga gärningsmannen grips, riskerar omedelbar utvisning

    26 februari 2023, kl 11.38

    Förra helgen gjorde en hund i Avignon, sydöstra Frankrike, tydligt för sin matte att det var dags att gå en promenad, trots att klockan var fyra på lördagsmorgonen. Den 57-åriga fransyskan tog med hunden ut, men upptäckte snart att en man i 30-årsåldern började följa efter henne, och snabbt kom ikapp. Han försökte krama och kyssa henne, samtidigt som han förde ner händerna i hennes byxor.

    Efter en kort kamp bet kvinnan resolut av angriparens tunga, och återvände sedan hem med biten hon fick loss. Hon och hennes son lämnade in den till den lokala polisstationen, och polisen kunde snart gripa den blodige gärningsmannen nära platsen för attacken, rapporterar France Bleu.

    Den 30-årige mannen, från Tunisien, sa till polisen att det inte alls gick till så som kvinnan påstod. I själva verket föll kvinnan för hans charm, och det var hon som hoppade på honom.

    Han häktades, och det uppdagades att han vistades i Frankrike illegalt. Enligt ett förhandsbesked från en lokal domare riskerar mannen omedelbar utvisning.

     

     

    Fler notiser