Fjärrkyssar med mekanisk mun tar långdistansförhållanden till helt ny nivå, komplett med varma silikonläppar och ljud

    26 februari 2023, kl 13.15

    En godnattpuss är inte lätt att få till om den man håller kär inte finns i närheten. Men en ny kinesisk produkt gör det möjligt att låta långväga par dela ”riktig” fysisk intimitet, i alla fall när det kommer till en kyss. Enligt Kinas statliga tidning Global Times finns nu pussmaskinen med varma läppar av silikon att köpa.

    ”På mitt universitet hade jag ett distansförhållande med min flickvän, så vi hade bara kontakt med varandra via telefon. Det var där inspirationen till den här skapelsen har sitt ursprung”, säger uppfinnaren och designern Jiang Zhongli till Global Times, som tog fram lösningen tillsammans med sitt team.

    Med den fjärrstyrda lösningen kan användare också kopplas ihop anonymt med andra med hjälp av appen som styr kyssandet. Om två främlingar matchar och gillar varandra, så kan de be om att få utbyta kyssar. Det går också att ”spela in” sin kyssteknik, som andra kan ladda ner och utforska, komplett med ljud.

    Du hittar den på Kinas största shoppingsajt Taobao för runt 400 kronor. Det är ännu oklart om också andra kroppsdelar kommer att göras tillgängliga på distans i framtiden.

     

     

    Fler notiser