Lärarinna misshandlas medvetslös över Nintendo Switch – två meter långa elevens brutala överfall fångades på film

    25 februari 2023, kl 14.00

    Under en lektion i Floridas Matanzas High School, en gymnasieskola för elever med särskilda behov, leker en 17-årig student med sin Nintendo Switch. När den kvinnliga läraren konfiskerar spelet jagar han ut henne från klassrummet, och tacklar kvinnan till golvet. Hon tappar medvetandet, men det hindrar inte eleven från att sparka och slå henne upprepade gånger.

    Efter en halv minut lyckas anställda på skolan till sist dra bort eleven, två meter lång, för att till sist få slut på attacken. När polisen kommer till platsen spottar eleven på läraren, och säger att han ska döda henne när han kommer tillbaka, rapporterar New York Post.

    ”Hamnar jag i fängelse nu?” hördes eleven säga till polisen som grep honom. ”Ja”, svarade polisen. ”Jag vill inte. Jag har viktigare saker för mig.” Senare blev tonåringen våldsam, och började sparka på ett skrivbord när han inte fick de svar han hoppades på.

    Den medvetslösa läraren fick tillbaka medvetandet. ”Den här studentens agerande är helt fruktansvärt”, säger polisen Rick Staly i ett uttalande. Tonåringen kommer inom kort att åtalas för grov misshandel.

     

     

    Fler notiser