Röven ruttnade, hon tätade med superlim – bröst sprack, munnen gick inte att stänga – nu slutar Mary med operationer

    21 februari 2023, kl 16.00

    Efter att ha spenderat runt en och en halv miljon kronor på ögonbrynslyft, flera näs- och bröstjobb, porslinsfasader, fettsugning, brasiliansk stussförstoring, förstorade läppar och annat började problemen komma ikapp den kanadensiske Onlyfans-modellen Mary Magdalene.

    Vid ett tillfälle började hennes skinkor ruttna efter att hon fått illegala rumpinjektioner, som hon då förseglade med superlim och bomullstussar. Ett av bröstimplantaten, storlek 38 J, sprack och ett tag kunde hon inte stänga munnen för att läpparna var för välfyllda, rapporterar Daily Mail.

    I ett känslosamt inlägg till sina 200 000 Instagram-följare erkände sociala medier-profilen att hon varit ”fångad i en aldrig sinande ström” av plastikkirurgi. Mary, som nu återhämtar sig på sjukhus efter att ha tagit bort flera implantat, sa att hon var ”supernöjd” med resultaten.

    Mary växte upp i en strikt religiös familj, och förbjöds att titta på barnprogram. Revolten kom vid tolv års ålder, när hon blev sexuellt aktiv och började använda droger. Hon var 21 år när en tandläkare i Mexiko gjorde den första bröstförstoringen.

     

     

    Fler notiser