Brittisk kvinna biter av pojkvännens näsa under ett våldsamt fyllebråk på vinbar – döms till 100 timmars obetalt arbete

    20 februari 2023, kl 15.15

    Den 26-åriga Bronwyn Downs gick på krogen i Cheshire, nordvästra England, tillsammans med sin nye pojkvän Luke Berry. Det var i mars förra året de började med att grunda på några barer. ”Allt verkade bra till en början, och det fanns ingen spänning mellan dem”, sa åklagaren i rättegången, enligt Daily Mail.

    De stannade senare till vid en vinbar, där de konverserade över några glas i en timmes tid. Downs gick till en jukebox för att få till litet musik, och Berry följde efter henne. Då såg han hur en kvinna satte sig vid deras bord, och han bad henne att avlägsna sig, vilket hon gjorde. När en annan kvinna sätter sig ner kommer Downs fram och undrar vad fan det är som pågår.

    Bråk uppstår, och glas kastas. Det är då en dörrvakt griper in och slänger ut paret, men kvinnan får inte med sig sin väska. När pojkvännen säger att han ska hämta den sätter Downs tänderna i hans näsa, biter till och drar loss en bit.

    Under rättegången sa Berry att hon behöver vård, inte fängelse. Han ville heller inte att ett besöksförbud utfärdades. Hon döms till 100 timmars obetalt arbete och 15 rehabiliteringstillfällen.

     

     

    Fler notiser