Ung amerikansk mamma skjuts till döds inför sina småbarn efter tvist om en parkeringsplats; brodern sköts tidigare ihjäl

    19 februari 2023, kl 18.30

    I tisdags eftermiddag i förra veckan, på alla hjärtans dag, handlade Alexandria Borys som vanligt i en mataffär i staden Irmo, South Carolina, och packade in matvarorna i sin bil på parkeringsplatsen. I bilen fanns familjens två småbarn. Då kom en annan kvinna fram och började bråka, möjligen om hur bilen parkerats.

    När tvisten var utagerad vände sig mamman om för att kliva in i bilen, varpå den 23-åriga Christina Harrison tog fram en pistol och sköt henne i ryggen, säger Borys bror Tyler Borys till nyhetskanalen WACH. Harrison flydde från platsen, men gick efter ett tag självmant till polisen.

    ”Ett förhastat beslut har påverkat livet för två familjer och otaliga andra som bevittnat denna tragiska händelse”, sa den lokale polischefen Bobby Dale i ett uttalande. ”Sanslös är det enda ord jag kan komma på för att beskriva vad som hände i dag.” Han säger vidare att Borys och Harrison inte kände varandra sedan tidigare.

    Borys dödsskjutning kommer bara sex dagar efter att hennes bror dog av en skottskada, sa hennes man till WACH. Harrison står åtalad för mord och andra vapenrelaterade brott.

     

     

    Fler notiser