Den transsexuella kanadensiska läraren med Z-kupa lämnar lösbrösten hemma när han går på stadens gator som en vanlig man

  19 februari 2023, kl 12.30

  Kayla Lemieux, en transsexuell kanadensisk lärare som skapar internationella rubriker när hon bär mastodontiska lösbröst, har dem däremot sällan utanför skolan. Det väcker frågor om huruvida den något skrymmande ekiperingen bara är teater.

  Medan föräldrar har rasat om att Lemieux får bära lösbröst, storlek Z-kupa, inför eleverna på en gymnasieskola, sågs läraren lämna behagen hemma när han shoppade loss på stan som en vanlig man. ”Han bär lösbrösten extremt sällan”, säger en granne till New York Post. ”Han tar på sig brösten för att undervisa, ibland när han går på promenad eller när polisen hälsar på.” Grannen har sedan dess sett Lemieux lämna lägenheten oftare klädd som man än som kvinna.

  Nyligen gick läraren, som tills för några år sedan gick under namnet Kerry, hem som vanligt från arbetet i en gymnasieskola i Ontario iklädd de gigantiska brösten, en blond peruk och glasögon, och handlade litet. Efter att ha varit hemma en stund gick Lemieux ut igen, iförd träningsbyxor för män, gympaskor, en grå T-tröja och en marinblå dunväst. Lösbröst, smink, glasögon eller peruk syntes inte till.

   

   

  Fler notiser