”Jag är oskyldig, era jävlar” – mördarmamma skjuter sin son med hagelgevär nio gånger när pappan begär ensam vårdnad

    18 februari 2023, kl 15.30

    När amerikanska Julissa Thaler, 29 år, dömdes till livstids fängelse för mord på sin nioåriga son fick hon ordet: ”Jag är oskyldig, era jävlar, ni är bara skräp.” Hon avslutar med ett långfinger till rättens tv-kamera.

    Thaler förlorade vårdnaden om sonen Eli två gånger, men återfick vårdnaden fem månader innan mordet. Sex dagar efter att Elis pappa åter ansökte om ensam vårdnad köpte hon ett hagelgevär, rapporterar Star Tribune. När pojken satt i baksätet i hennes bil sköt Thaler honom, laddade om och sköt igen, totalt nio gånger.

    Elis kropp upptäcktes under ett trafikstopp i Minneapolis, och polisen vittnade om den hemska syn de mötte när de öppnade bagageutrymmet, och såg den sönderskjutna kroppen.

    Efter en fyra dagar lång rättegång tog det mindre än två timmar att finna Thaler skyldig till mord. ”Ingen kommer någonsin att veta varför hon gjorde som hon gjorde mot Eli. Vi kan bara anta att det var för att hålla pappan och sonen borta från varandra”, sa en släkting till Thaler. ”Men vi vet alla att hon aldrig kommer att vara med Eli någonsin igen. Hon kommer till helvetet, där hon hör hemma.”

     

     

    Fler notiser