Rapparen Playboi Carti stryper nästan sin gravida flickvän efter bråk om faderskapstest, enligt vittnesmål

  15 februari 2023, kl 14.30

  Enligt häktningsförsäkran, som nyhetskanalen TMZ tagit del av, berättade kvinnan för polisen att rapparen Playboi Carti (som till vardags heter Jordan Carter) tog tag om hennes hals och höll fast tills hon knappt kunde andas. Den gravida flickvännen trodde att hon skulle dö – det här skedde i december, då hon var gravid i 14:e veckan. De har haft ett förhållande sedan 2021, och bott tillsammans sedan juli 2022.

  Kvinnan ville prata med Carti om barnet; ett samtal om faderskapstest ledde till ett gräl som snart eskalerade till en fysisk attack. Ett vittne avbröt bråket, och när hon kunde undkomma Cartis grepp sprang hon till sin bil, där han attackerade henne än en gång.

  Enligt kvinnan försökte Carti dra ut henne ur bilen, och höll till en början för hennes mun när hon använde fordonets SOS-funktion för att kontakta polisen. När polisen anlände till platsen såg de att hon hade synliga skador i nacke, bröst och rygg.

  Artistens advokat, Brian Steel, säger till TMZ att det handlar om falska anklagelser. ”Enligt min kommunikation med åklagarsidan kommer detta ärende att avskrivas, utan något åtal.”

   

   

  Fler notiser