Amerikansk kvinna som halshugger älskare attackerar plötsligt sin advokat i domstolen – vakterna kämpar i flera minuter

    15 februari 2023, kl 13.00

    25-åriga Taylor Schabusiness dag i rätten slutade med kalabalik när domaren rekommenderade att mordrättegången skulle inledas den 15 maj istället för den 6 mars, efter ett förslag från Schabusiness försvarsadvokat. Då gjorde hon ett våldsamt utfall mot advokaten, och slog honom med armbågar och handfängsel.

    En video från rättegångssalen visar hur en säkerhetsvakt snabbt tacklar ner henne på golvet, men kampen fortsätter i flera minuter. Först när ytterligare två vakter bistår i kampen börjar de få kontroll över situationen, rapporterar New York Post.

    Det var förra året som Schabusiness och pojkvännen Shad Thyrion träffades hemma hos hans mamma, rökte metamfetamin och hade våldsamt sex, skriver nyhetskanalen WBAY. Det gick överstyr, och Schabusiness ströp sin parter till döds. Under förhör med polisen insisterade hon på att hon inte menade att döda honom, utan att det var en sexlek som gick för långt.

    Sedan hämtade hon en brödkniv och började stycka kroppen för att ta med sig delarna i sin skåpbil, men orkade bara bära ut ena benet. Hon glömde huvudet i en skurhink, som offrets mamma sedan hittade.

     

     

    Fler notiser