Modellernas nya kläder? Svart tejp döljer det viktigaste under New York Fashion Week – modedesignern säljer kroppstejp

  14 februari 2023, kl 14.55

  En grupp modeller gick på catwalken iförda små tejpbitar över sina mer privata delar under en uppmärksammad show för The Black Tape Project i söndags. Det är världens ende expert på kroppstejp, Joel Alvarez, som inte bara dekorerar lyxbilar men också kvinnor.

  Modellerna på showen under New York Fashion Week sågs i en serie outfits gjorda enbart av kroppstejp. Varje design kombinerade tejp i olika former, storlekar och färger för att skapa intressanta resultat. På sin webbplats beskriver Alvarez sig själv som ”världens enda expert på kroppstejp” och ”grundaren och pionjären” av kroppstejpkonst.

  För att bättra på ekonomin säljer han också biljetter för upp till 10 000 kronor styck till showerna, för en VIP-upplevelse bakom scenen.

  För att låta andra uppnå ära och berömmelse säljer han sina tejprullar till intresserade, och kunderna finns enligt Alvarez på världens samtliga kontinenter. Oklart om forskarna på Antarktis ordnar modevisningar utomhus. Du som sneglar på sommarens badsäsong kan köpa vattentålig kroppstejp i flera piffiga färger för 300 kronor rullen. Notera att den kan lossna i vatten.

   

   

  Fler notiser