Man i Kalifornien slipper straff för rattfylla efter att hustrun kom på honom med grannens fru; tvingades fly efter bråk

  12 februari 2023, kl 09.58

  Thomas Houston, en man i sina bästa år, och hans fru Lara hade tagit en paus i sitt äktenskap, men han bodde kvar i huset i Kalifornien. Lara kunde med hjälp av tidigare utplacerade övervakningskameror i det gemensamma hemmet titta till huset då och då med en app i mobilen.

  En kväll visade en av kamerorna att hennes äkta make groggade tillsammans med grannfrun Ann i vardagsrummet, men efter att ha kollat ​​en andra gång var huset tyst. Något misstänksam körde Lara sedan till bostaden, och hittade paret sysselsatta med sexuella aktiviteter i gästrummet. Grannfrun var utan kläder i sängen, och maken Thomas hade parkerat huvudet mellan hennes ben.

  Ett visst tumult uppstod när de båda kvinnorna började misshandla Thomas, som flydde i sin bil. Efter nästan 200 meter somnade han vid vägkanten, och några timmar senare arresterades han av polisen, rapporterar Daily Mail.

  I rättegången som följde hävdade advokaten att flykten var nödvändig, då han ”attackerades av två arga kvinnor, varav en var hans fru”. Rätten kom fram till att han agerade i en nödsituation, och slipper därför straff för rattfyllan.

   

   

  Fler notiser