Livstidsdömd skinhead, numera transsexuell ortodox jude, erkänner styckmord på homosexuell porrstjärna 1990

  9 februari 2023, kl 13.30

  Mordet på den homosexuella porrstjärnan Billy London 1990 skakade det sammansvetsade homosexuella samhället i Hollywood när delar av hans styckade kropp hittades i en soptunna. Fallet förblev olöst i mer än 30 år, tills polisen i Los Angeles tidigare i veckan säkrade ett erkännande från Daralyn Madden, som avtjänar ett livstidsstraff i Oklahoma för mordet på två andra män, rapporterar LA Times.

  Polisutredaren John Lamberti sa att genombrottet kom efter ett tips från privatspanaren Clark Williams. Han upptäckte att Madden tidigare påstått sig ha dödat en man i Los Angeles när hon var en skinhead, som jobbade som en manlig porrstjärna.

  Numera identifierar sig Madden som en ortodox judisk kvinna, skriver tidningen. Madden, som sedan tidigare är dömd för kidnappning och mord, erkänner att hon och hennes skinhead-vänner riktade in sig på den unge porrskådespelaren för att råna och ”banka skiten ur honom”.

  Billy Londons kropp styckades, och än har inte alla kroppsdelar hittats. Enligt Lamberti vägrar Madden säga vad de gjort med porrstjärnans kropp; hon sa till poliserna ”Jag är inte en tjallare.”

   

   

  Fler notiser