Svenska YouTube-profilen Felix ”PewDiePie” Kjellberg blir pappa i sommar – är en av världens absolut största youtubers

  6 februari 2023, kl 10.48

  Svenska YouTube-stjärnan Felix Kjellberg, PewDiePie, väntar barn med frun Marzia Kjellberg, rapporterar Aftonbladet. Kjellberg blev känd när han spelade datorspel och reagerade till dem genom att filma sig själv. Hans videos blev snabbt kända, och i dag har youtubern från Göteborg den näst största YouTube-kanalen i världen, med över 111 000 000 prenumeranter.

  Det var via YouTube-kanalen han träffade sin käresta, Marzia Bisognin; de gifte sig 2019, på samma datum de träffades åtta år innan bröllopet. I går berättade paret att de väntar sitt första barn: ”Vi ska få ett barn!”, skrev de på Instagram, där de visar upp både gravidmage och ultraljudsbilder.

  I slutet av videon visas en text där det står: ”Längtar efter att träffa dig!” och ”Juli 2023”. De bor sedan 2022 i Japan.

  Kjellberg var en av sommarvärdarna i Sommar i P1 2014; på grund av det internationella intresset för hans sommarprat spelades det in både på svenska och engelska. Medieakademins Maktbarometer listar honom som den 30:e mäktigaste på sociala medier i Sverige.

   

   

  Fler notiser