”Jag är den äldre kvinnan som tog prins Harrys oskuld” – premiären skedde efter en glad pubkväll, ute på ett mörkt fält

  5 februari 2023, kl 15.15

  Ingen skulle ha fått veta något om den romantiska kvällen bakom en häck, utanför puben The Vine Trees, om inte prins Harry bestämt sig för att ge ut boken Den andre. Där beskriver han hur två vänner smyger ut från puben för en kort rökpaus, men kommer på andra tankar. De klättrar över ett staket för att älska i sommargräset, bakom en tät häck.

  Så förlorade prins Harry sin oskuld 2001, 17 år gammal. Historien är en av de mest omtalade passagerna i bästsäljaren, och utlöste en global gissningslek om vem den icke namngivna ”äldre kvinnan” var, som behandlade honom som en ung hingst.

  Grävmaskinisten Sasha Walpole, 19 år när det begav sig, avslöjar att hon är den mystiska hästälskaren som hade en passionerad femminuters sexsession med hertigen bakom puben. Hon avslöjar i en intervju med Daily Mail att Harry tog det första steget. ”Ska vi gå och röka?”, och sedan smög de förbi säkerhetsvakterna och vännerna.

  ”Det var snabbt, vilt, spännande. Vi var båda berusade. Det hade inte hänt om vi inte var det”, säger Walpole. De har inte haft någon kontakt med varandra sedan herdestunden.

   

   

  Fler notiser