”The truth is out there” – Arkiv X-stjärnan Gillian Anderson, nu terapeut i Netflix-serie, ber om kvinnors sexfantasier

  4 februari 2023, kl 12.00

  Den tidigare Arkiv X-agenten ska ställa samman en bok med kvinnors anonyma tankar om sitt könsliv, enligt CNN. Boken ska utforska hur kvinnor tänker om erotik, eftersom sex också ”handlar om kvinnlighet och moderskap, otrohet och utnyttjande, samtycke och respekt, rättvisa och jämlikhet, kärlek och hat, njutning och smärta.”

  Anderson, som spelar den rättframma sexterapeuten Jean Milburn i den uppskattade Netflix-serien Sex Education, har lagt upp en video på Instagram där hon förklarar att hon ”lanserar en stor utforskning av kvinnor och sex”. Golden Globe-vinnaren sa: ”Som kvinnor vet vi att sex handlar om mer än bara sex, men så många av oss pratar inte om det.”

  Den brittisk-amerikanska skådespelerskan fortsätter: ”Var du än kommer ifrån, oavsett om du är 18 eller 80, ligger med män eller kvinnor, icke-binära individer, alla eller ingen alls. Jag vill veta dina mest personliga önskningar.”

  Sedan Sex Education sändes första gången har Anderson ofta fått frågan om kvinnor försöker anförtro henne sina sexuella hemligheter och problem. Det gör de inte, och därifrån kommer idén till boken.

   

   

  Fler notiser