Belgiskt par har väldigt bråttom till sin flight från Tel Aviv till Bryssel – lämnar sin bebis vid incheckningsdisken

  3 februari 2023, kl 09.57

  När man ska flyga kan det bli stressigt, särskilt om man glömt köpa en biljett till alla i familjen. Som i tisdags, när ett belgiskt par med ett spädbarn checkade in för en resa med Ryanair från Tel Aviv till Bryssel. Det visade sig då att bebisen inte hade någon biljett. Paret lämnade sitt barn vid flygbolagets incheckningsdisk, och gav sig skyndsamt av för att gå ombord på flygplanet, rapporterar CNN.

  Flygplatsmyndigheten bekräftade episoden till CNN, och sa i ett uttalande att ”Paret kom också sent till flygplatsen, och hade inte någon biljett till bebisen. De lämnade barnet och sprang mot säkerhetskontrollerna vid terminal 1 i ett försök att hinna med flyget.”

  De anställda i incheckningen kontaktade säkerhetspersonalen, och hämtade passagerarna som inte längre hade bråttom. En talesman för polisen i Israel sa till CNN att saken lösts när de kom till platsen. ”Barnet är nu hos föräldrarna, och saken är utredd.”

   

   

  Fler notiser