Man i Singapore stämmer sin dejt på 21 miljoner kronor när han får nobben – orsakar ”skada på hans fantastiska rykte”

  2 februari 2023, kl 12.45

  K Kawshigan, en företagare i Singapore, hade sedan 2016 dejtat sin käresta Nora Tan, men det blev inget speciellt av det. Fyra år senare såg Tan fortfarande bara Kawshigan som en vän, och började sätta gränser. Hon sa åt honom att inte vara så behövande, skriver The Strait Times.

  Det togs inte emot särskilt väl, och som svar hotade han med rättsliga åtgärder för ”monetära skadestånd som härrör från oaktsamt tillfogande av känslomässigt lidande och möjlig ärekränkning.” Efter 18 månader fick Tan nog, trots försök att få Kawshigan att förstå hon inte var intresserad av att ta deras vänskap till nästa nivå, och bröt kontakten.

  Då fanns det bara en sak att göra, och 2022 stämde Kawshigan henne på 21 miljoner kronor. Hon hade orsakat ”skada på hans fantastiska rykte” vilket lett till ”trauma, depression och konsekvenser” i hans liv.

  Han är sedan tidigare polisanmäld, efter att hans företag ställt in en nyårsfest med kort varsel, utan att betala tillbaka pengarna till gästerna. Återstår att se vad domstolen säger om hans egna skadeståndskrav; ärendet tas upp den 9 februari.

   

   

  Fler notiser