Amerikansk pastor som dör under hjärtinfarkt hamnar i helvetet – hör demoner sjunga Don’t Worry, Be Happy som tortyr

  27 januari 2023, kl 14.00

  En pastor från Michigan, Gerald Johnson, sa att Rihannas hit Umbrella ekade genom helvetets portar under hans besök i skärselden för sju år sedan. Det skedde i samband med en hjärtattack, där han under en kort tid var kliniskt död.

  ”Min ande lämnade min fysiska kropp”, säger Johnson i ett uttalande på Tiktok, som Daily Mail har uppmärksammat. Trots att pastorn förkunnade Guds ord nekades han inträde till himlen, och förpassades till det andra, litet varmare stället.

  @geraldajohnson1

  My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward

  ♬ original sound – Gerald Johnson

  Efter att ha kommit in i det brinnande dödsriket plågades han med demoniska tolkningar av Rihannas Umbrella och Bobby McFerrins välkända Don’t Worry, Be Happy. ”Det fanns en avdelning i helvetet där det spelades musik. Det var samma musik vi hör på jorden, men i motsats till originalartisterna som sjöng stod istället demoner för sången.”

  Efter att ha blivit återupplivad säger pastorn att hans erfarenhet är ett bevis på att populärmusik är underjordens försök att kontrollera människor innan de går vidare. Det är ännu oklart varför pastor Johnson inte fick komma in till himlen.

   

   

  Fler notiser