DJ i Brasilien skjuter med konfettikanon under spelning, men råkar träffa sig själv i ansiktet; flyr fort till backstage

  27 januari 2023, kl 17.00

  Brasilianska Flavia Ribeiro, mer känd som DJ Flavinha, tvingades göra en penibel sorti under en spelning i lördags, när hon skulle skjuta ut konfetti över den vilda publiken. En viral video visar hur hon siktade med sin konfettikanon, väntade in musiken i bakgrunden och tryckte av. Problemet var bara att hon siktade på sig själv.

  Allt filmades, och hennes 33 000 följare på sociala medier delade videon, och nu har konfettiregnet setts av tiotals miljoner människor. Man ser också hur hon återvänder till publiken. Efter 20 minuter fick Ribeiro till slut nog av smärtan, och fördes till sjukhus med brännskador, enligt nyhetskanalen Globo.

  Hon sågs senare i filmklipp med bandage på halsen, och flera skärsår i ansiktet. ”Nu håller jag på att återhämta mig, och det är okej. Tack för alla vänliga ord.”

  Brasiliens brandkår har tidigare varnat för de populära konfettikanonerna, som säljs öppet i landets partybutiker då de inte innehåller något krut. Den drivs istället med gas, som kan orsaka brännskador vid ovarsamhet. På bilderna från händelsen syns inte någon bruksanvisning på kanonen.

   

   

  Fler notiser