En basketmatch i USA avbryts när ett matbud från Uber Eats promenerar in på planen; en åskådare hade beställt hamburgare

  26 januari 2023, kl 14.30

  Den direktsända basketmatchen från Duquesne, en stad utanför Pittsburgh, Pennsylvania, fick oväntat besök härförleden. Bortalaget Loyola Ramblers ledde med 40–37 mot Duquesne Dukes, med drygt 16 minuter kvar. Något överraskande pausar domaren matchen, när en obehörig person släntrar in på planen, rapporterar New York Post.

  Mannen går i lugn och ro in på sidan med en papperspåse märkt Uber Eats, och verkar leta efter den som beställt hamburgare från McDonald’s. Domaren Phillip Austin stoppar matbudet, varpå många i publiken tror att det är just Austin som var i behov av en Big Mac med pommes frites och en Coca-Cola Zero, eller något annat.

  Till slut lyckas en i publiken få kontakt med budet, och kassen med hamburgaren når så småningom fram till den hungrige åskådaren. Enligt Pittsburgh Post-Gazette visades sedan personen i fråga på videotavlan, när han njöt av sin kulinariska måltid.

  Förhoppningsvis fick matbudet bra med dricks, efter att oförskräckt ha levererat maten trots besvärliga omständigheter. Efter incidenten vände Duquesne Dukes, och vann matchen mot Loyola Ramblers med 72–58.

   

   

  Fler notiser