Totaltatuerad fransman vill bli svart utomjording, vässade tänderna, tog bort öronen – nu portad på restauranger

  25 januari 2023, kl 09.59

  Botox i pannan, läppar fyllda med fillers och en extra stor brasiliansk gump är säkert bra, men det går att göra mer. Varför inte efterlikna en utomjording? Fransmannen Anthony Loffredo, 33 år, känd som ”Black Alien Project”, hänger sig åt extrema förändringar av kroppen.

  Han har opererat bort sina öron, en bit av näsan och till och med några fingrar. Tänderna är nerfilade och lilafärgade. Loffredo litet svårt att få ett jobb, men insisterar på att han är en normal  kille. Det finns också andra problem.

  ”Om jag vill äta på en restaurang, så får jag inte sitta utomhus”, säger Loffredo till LAD Bible. ”Det är en kamp varje dag, för varje dag hittar du nya människor som inte förstår, som vill döma. Det är livet, alla förstår inte allt”, sa han till Club 113-podden förra året.

  Förutom ett hål i underläppen så att den kluvna tungan kan sticka ut är ögonvitorna tatuerade, liksom resten av kroppen. Diverse implantat under huden på huvudet skapar mer uppmärksamhet. Nästa steg? Att amputera ena benet. ”Det är något riktigt svårt eftersom jag har ett friskt ben, och en amputation är något stort.”

   

   

  Fler notiser