Vin startar bråk mellan tungviktare – Leif GW Persson fläskar till Edward Blom verbalt – som nu sorgset ger svar på tal

  24 januari 2023, kl 14.45

  I en intervju i Expressen framför Leif GW Persson sina åsikter om andra kända personer som säljer vin med sitt namn som varumärke. Den han stör sig mest på – inte bara på grund av vinet som personen fått ge namn åt – är Edward Blom.

  Blom har jag svårt för. Han är så självgod. Jag trodde han var påhittad. Det här är någon som Hasse och Tage hittat på, någon som har smitit från Mosebacke Monarki. Mosebackes tönt, Edward Blom. Men han var på riktigt.

  Leif GW Persson blev inte mildare stämd mot Blom när han kom in på att Blom ska skriva på Svenska Dagbladets ledarsida.

  Ja, det kan jag tänka mig. Världen är på väg rakt ned i källaren.

  Han gillar brunsås, traditioner och punsch.

  Matskribenten och livsstilsprofilen Blom svarar saktmodigt på Twitter:

  ”Tråkigt med Leif GW:s påhopp; hade trott han var en vänlig person. Enda gången jag mött honom (vid en gemensam bokpresentation) var han förvisso extremt ointresserad när jag försökte konversera artigt, men jag trodde bara han var trött, förstod inte att han tyckte illa om mig.”

   

   

  Fler notiser