Homosexuellt par i USA hyr ut adopterade söner till pedofilring – spelar också in barnporr och våldtar själva pojkarna

  22 januari 2023, kl 09.35

  Det gifta paret William Zulock, 33 år, och Zachary Zulock, 35 år, åtalades i augusti 2022 för anklagelser om incest, grov sodomi, grovt övergrepp mot barn, grovt sexuellt utnyttjande av sina adopterade pojkar, nu 9 och 11 år gamla. De lånade också ut en av sönerna till andra män i en pedofilring.

  En av männen i pedofilringen berättade för polisen att Zachary, vars Instagram-biografi beskriver honom som ”pappa till våra två underbara pojkar” och en ”aktivist”, bjöd in honom flera gånger att delta i sexuella övergrepp på pojkarna, berättar The Daily Wire. Han ska dock inte ha haft någon fysisk kontakt med barnen.

  Mannen hävdar också att Zachary skickade flera meddelanden till honom på Snapchat, inklusive ett som löd: ”Jag ska knulla min son i kväll”, tillsammans med bilder när han sexuellt utnyttjar 11-åringen. Sönerna misshandlades också ofta, och fick stå i skamvrån flera timmar när de kommit hem från skolan.

  William och Zachary Zulock hålls häktade i väntan på rättegång, och bevakas ”maximalt på grund av anklagelsernas karaktär”, säger en anställd på fängelset till nyhetskanalen Townhall.

   

   

  Fler notiser