Rocklegendaren David Crosby la upp en träffande sista tweet för sina fans bara en dag innan han dog, 81 år gammal

  20 januari 2023, kl 14.33

  ”Jag har hört att stället är överskattat … molnigt” twittrade David Crosby, grundare och medlem i 1960-talsbanden Byrds och senare Crosby, Stills, Nash & Young dagen innan han gick ur tiden, i onsdags. Han lade också upp en skärmdump där någon googlat ”kommer vi med tatueringar till himlen?”, berättar Mail Online.

  Ett av svaren på den välkända sökningen är ”Tatuerade människor kommer inte till himlen, inte heller de som dricker alkohol. De som äter för mycket fläsk kommer inte till himlen, liksom korta människor.” ”Den djupaste cirkeln av helvetet är reserverad för tatuerade, baconälskande alkoholiserade dvärgar.”

  I ett uttalande till Variety skrev hans fru Jan: ”Det är med stor sorg efter en lång tids sjukdom som vår älskade David Crosby har gått bort.” Crosby var känd för sitt vilda liv; han arresterades två gånger anklagad för vapeninnehav och för att ha rymt från en rehabiliteringsklinik.

  Crosby valdes in i Rock and Roll Hall of Fame två gånger. Första soloalbumet If I Could Only Remember My Name släpptes 1971, och 2018 kom det tionde och sista albumet.

   

   

  Fler notiser