Brittisk kvinna erkänner att hon dödar sin mamma med 30 knivhugg, filmar brottsplatsen – men nekar till att det var mord

  17 januari 2023, kl 09.45

  Hanaa Bennis, 21 år, erkände nyligen i ett förhör att hon dödade sin mor Aziza Bennis hemma i Acton, västra London, i augusti förra året. Polisen tillkallades efter att grannar hörde skrik och höga ljud, och Aziza som sa: ”Snälla, gör mig inte illa!”. När polisen kom till platsen och bröt sig in i lägenheten hittade de offret på golvet i vardagsrummet, och en blodfläckad kniv, rapporterar Mail Online.

  Trots polisens ansträngningar dödförklarades tvåbarnsmamman på platsen. En obduktion har visat att dödsorsaken är mer än 30 knivhugg. Polisen hittade också en video på Hanaas mobiltelefon, från platsen för mordet.

  Dottern, som hade ett ansträngt förhållande till sin mamma, svepte med mobilkameran runt i vardagsrummet, och filmade sin mamma täckt av blod. Hon filmade dessutom en blodig kniv. Ett vittne hörde dottern säga ”Jag är ledsen, jag är ledsen”.

  Hanaa Bennis, som har en egen dotter, erkände dråp, men förnekade mord; hennes advokater hävdar att hennes mentala funktion var nedsatt när hon dödade modern. Hon är fortsatt häktad, i väntan på den två veckor långa rättegången som börjar i juli.

   

   

  Fler notiser