Kanye ”Ye” West, ”gifter” sig, två månader efter att det att hans skilsmässa från Kim Kardashian slutfördes

  14 januari 2023, kl 14.00

  Den 45-årige rapparen Kanye “Ye” West har gift sig med Yeezy-designern Bianca Censori i en privat ceremoni, meddelar Page Six. De sa ja till varandra och bytte vigselringar tidigare i veckan, dock utan att lämna in ett juridiskt bindande vigselbevis. Ingen av de nygifta har bekräftat giftermålet.

  Kanye West har hållit en låg profil efter flera uttalanden om judisk makt förra året. Han vägrade be om ursäkt för sina ståndpunkter efter att ha anklagats för antisemitism, och har sedan dess därför förlorat flera lukrativa partnerskap, inklusive Adidas och samarbetet som mynnade ut i varumärket Yeezy.

  Det överraskande bröllopet kommer bara två månader efter att Ye skilde sig från Kim Kardashian, efter sju års äktenskap. Han har dejtat flera kvinnor – Julia Fox, Juliana Nalú, Irina Shayk, Vinetria, Chaney Jones och Candace Swanepoel och nu Censori.

  Det är oklart hur länge Ye och Censori har haft sällskap, men hon började arbeta i Kanyes Yeezy-företag i november 2020. I december förra året släppte rapparen en låt med titeln Censori Overload som en direkt hälsning till sin brud. Nu har de knutit hymens band.

   

   

  Fler notiser