Brittisk man mördar sin farfar, försöker såga av huvudet – berättar för sin mamma att han mår bättre när han dödar något

  14 januari 2023, kl 10.04

  Den brittiske mannen Benjamin Dunlop, 27 år, har en lång historia av drog- och alkoholmissbruk, samt psykiska problem. Han pratade med demoner redan som tonåring, och när han var 18 år tände han eld på mammans hår, och försökte tvinga henne att ta tabletter.

  Efter att ha blivit utslängd från ett vandrarhem för skadegörelse, och hotat att döda chefens katt, bodde han hos sin farfar Ronald Dunlop, som motvilligt tog emot honom, rapporterar Leicestershire Live. Några dagar innan han dödade sin farfar berättade Benjamin för sin mamma att han ”mådde bättre när han dödade saker”.

  Ronald Dunlop, 75, mördades av sin sonson Benjamin.

  Mordet skedde dagen efter att Ronald fyllde 75 år, där sonsonen slog och stampade ihjäl sin farfar, och sedan utan större framgång försökte såga av hans huvud. När det var dags för rättegång tog domaren upp Dunlops psykiska problem som en lindrande faktor, men att han själv valt att överdosera med receptbelagd medicin, och druckit stora mängder alkohol.

  Flera tidigare domar gjorde inte saken bättre, och Dunlop fick ett livstidsstraff med minst 15 år bakom lås och bom innan han kan komma i fråga för villkorlig frigivning.

   

   

  Fler notiser