Video: Kvinna twerkar i polisers ansikte – försöker hindra dem från att gripa våldsam man genom att skaka sina skinkor

  11 januari 2023, kl 13.30

  Hemmalaget Kansas City Chiefs spelade en match på en arena inte långt från det stökiga nöjesdistriktet Westport. En kaotisk scen utspelades efteråt, när två poliser försöker arrestera en våldsam person misstänkt för misshandel, rapporterar Daily Mail. De tacklar honom till marken, och tillkallar förstärkning.

  En video som lades upp på Twitter visar hur de till sist får kontroll på mannen, samtidigt som en åskådare försöker träffa en av poliserna med flera knytnävsslag. Den andra polisen drar sin pistol för att markera allvaret i situationen. Det är då som en kvinna, förmodligen bekant med mannen som ska arresteras, börjar tjafsa.

  Poliserna försöker utan framgång knuffa bort henne. Istället parkerar hon, iklädd ett par trånga jeansshorts, rumpan framför ena polisens ansikte och börjar twerka, till publikens stora glädje. Troligen hade det en begränsad effekt för polisens insats.

  Borgmästaren Quinton Lucas twittrade kort efter slagsmålet: ”Precis som med de senaste våldsamma övergreppen kommer vår polisavdelning att utreda, åtala och ställa de som orsakar kaos på våra gator inför rätta.”

   

   

  Fler notiser