Tolvårig amerikansk flicka knivhugger sin bror till döds – väcker föräldrarna mitt i natten för att berätta vad som hänt

  10 januari 2023, kl 11.30

  Polisen i Tulsa, Oklahoma, sa att en nioårig pojke avlidit efter att han knivhuggits av sin tolvåriga syster i torsdags kväll, rapporterar tv-kanalen Fox 23. Polisen fick ett samtal strax före midnatt från en granne som berättade om ett knivdrama som involverade ungdomar.

  När polisen kom till platsen fick de reda på att familjens tolvåriga dotter väckt föräldrarna på övervåningen, och sa att hon knivhuggit sin bror. Polisen utförde hjärt-lungräddning på plats, men han avled senare på sjukhus. Flickan har tagits om hand av sociala myndigheter, och ska ställas inför rätta.

  “Självklart gjorde vi några intervjuer, men samtalen med tolvåringen är mycket preliminära”, sa polischefen Richard Meulenberg till Fox 23. ”Det här kommer att bli en lång, komplicerad process som är extremt belastande för alla inblandade.”

  Det här är Tulsas andra mord under 2023. Den 3 januari sköt den 39-årige Clifton Speed ​​sin bror Byron flera gånger under ett familjebråk, enligt ett uttalande från polisen. Clifton behöver opereras för allvarliga ansikts- och huvudskador, men ställs inför rätta när han lämnar sjukhuset.

   

   

  Fler notiser