Surt efter avsugning – nio poliser straffas för oralsex och orgier i tjänsten – på kant med ledningen efter trekant

  10 januari 2023, kl 13.00

  2021 svors Maegan Hall in som polis La Vergne, Tennessee. Kollegan Patrick Magliocco blev efter ett tag orolig över Halls omfattande alkoholkonsumtion och mentala hälsa. En gång tryckte hon av en tom pistol mot tinningen ”så att hon kunde höra hur det lät”, och sa att hon led av en psykisk sjukdom.

  Det hindrade inte Magliocco, och andra poliser, att återkommande ha samlag med Hall. Sexlekarna ägde rum på hotell, under fester hemma hos kollegor, på en båt, i tjänst på polisstationen och polisens gym, rapporterar New York Post.

  La Vergnes borgmästare började undersöka de amorösa officerarna efter ett tips om att Hall låg med flera andra poliser, och hade en trekant med en kollega och hans fru. Halls äkta make var inte riktigt bekväm med det, men Hall fortsatte förlusta sig med kollegorna. De skickade också mängder med heta meddelanden och ångande bilder till varandra.

  Hall arbetar inte längre som polis, och åtta andra på polisstationen har fått olika påföljder för ”sexuell aktivitet under tjänstgöring, sexuella trakasserier, beteende som inte anstår en polis och lögner under utredningens gång.”

   

   

  Fler notiser