Serietidningsfans upprörda när Jokern föder sitt eget barn – ”Han är så snygg” säger barnet och fadern om varandra

  9 januari 2023, kl 09.52

  ”Världen håller än en gång andan när Jokern slår till igen! Men hur långt är han villig att gå den här gången?”, skrev DC Comics på sin webbplats inför det senaste numret av Batman. Många fans är upprörda när Jokern får en förbannelse över sig, blir gravid och föder ”brun gegga” som förvandlas till en bäbis.

  Alla diggar heller inte när superskurken Atomic Skull ger Jokern en prenatal bäckenundersökning, eller att både barnet och den stolta fadern säger ”Han är så snygg” om varandra, skriver Daily Mail. Den tidigare kongresskandidaten Robby Starbuck twittrade på fredagen: ”Vem mer är trött på den här galenskapen?”

  I komedin Junior (1994) blir Arnold Schwarzeneggers rollkaraktär gravid under ett vetenskapligt experiment som spårar ur.

  Vissa läsare hävdar att detta kan vara serietidningsförlagets sätt att skapa en hbtq-inkluderande woke-berättelse där Jokern är en transperson som är gravid, rapporterade Fox News. Mamman till barnet är superhjältinnan Zatanna Zatara, som har en komplicerad relation med Jokern.

  Kanske att mini-Jokern slår sig ihop med den tidigare medlemmen i Suicide Squad, Duela Dent? Hennes superhjältenamn är Joker’s Daughter, även om hon inte är Jokerns biologiska barn. Den som läser får se.

   

   

  Fler notiser