Brittiska satanistiska pedofiler stänger in barn i ugn, tvingar dem att döda djur – filmar sig själva när de våldtar dem

  8 januari 2023, kl 10.07

  Sju män och fyra kvinnor anklagas för att ha misshandlat tre små barn under loppet av tio år i Glasgow, där de försökte ”kalla på andar och demoner”. Två flickor – varav en ska ha stängts in i en mikrovågsugn, kyl, ugn och frys i ett försök att döda henne – och en pojke tvingades döda djur, samt ska ha blivit sexuellt utnyttjade av gruppen, rapporterar Daily Mail.

  Totalt har elva medlemmar i pedofilringen åtalats för 43 brott, bland annat för försök till mord och våldtäkt av små barn. Gruppen ska ha kört en rullstol över benen på en av flickorna, samt satt en plastpåse över hennes huvud. Enligt uppgifter fick hon äta kattmat, ta droger och dricka alkohol. De filmade också sig själva när de våldtog barnen.

  Det påstås att en av flickorna hotades med att skickas till Turkiet med en manlig främling, medan pojken sattes i ett badkar de vuxna sa var fyllt med blod. Barnen var också inblandade i häxkonst som fick dem att tro att de själva hade förvandlats till djur.

  Fyra personer med kopplingar till pedofilringen har avlidit innan rättegången. Maureen Goudie är en av dem.

  I domstolen framkom det att när en av flickorna ringde polisen blev hon hotad av medlemmar i gruppen, och samtalet avslutades.

   

   

  Fler notiser