Polis i Louisiana döms till 100 år i fängelse – frun använde hans sperma i smet till muffins som hennes elever fick äta

  6 januari 2023, kl 13.30

  En högt uppsatt polis i Louisiana får tillbringa resten av sitt liv i fängelse, då han dömdes till 100 år efter att ha erkänt sig skyldig till en mängd sexbrott. Ett av de 150 brotten Dennis Perkins dömdes för var när han ejakulerade i smeten till en sats med muffins, som hans lärarfru bjöd sina elever på.

  Paret greps 2019. Hans fru Cynthia dömdes till 41 års fängelse för att ha erkänt sig skyldig till sin roll i hennes mans brott, vilket även inkluderade att producera barnpornografi. I samband med domen sa Dennis Perkins till reportrar: ”Jag vill bara göra detta uttalande. Jesus Kristus har förlåtit mig. Och det är jag tacksam för”, rapporterar tv-kanalen WAFB 9.

  Minuter innan han gjorde det uttalandet tog ett av hans offer ställning, och sa till Perkins att hon hoppas att han tillbringar varje dag med att oroa sig för sin egen säkerhet. ”Du är absolut inte värd min tid”, sa den unga kvinnan. ”Istället för att skydda valde du övergrepp. Ha ett bra liv i fängelset.”

  I och med att paret erkänner sina brott, och därmed förlorar möjligheten att överklaga, slipper de unga offren vittna i rätten.

   

   

  Fler notiser