Brittisk försäkringschef exponerar sig för två kvinnor på en parkbänk – slipper fängelse eftersom företaget har problem

    30 december 2022, kl 10.27

    Den 59-årige försäkringschefen Mark Mellett gick fram till sina förskräckta offer på en parkbänk sent på kvällen i augusti, och blottade sig framför dem. När de gick sin väg följde han efter dem, fortsatte leka med sig själv, och använde en anteckningsbok för att med jämna mellanrum dölja sitt kön.

    Åklagaren i målet hävdar att tvåbarnspappan inte sa någonting, men fortsatte hela tiden le mot de båda kvinnorna. Till slut ringde de polisen, meddelar Daily Mail. Han har sedan tidigare en dom för att ha blottat sig.

    Försvarsadvokaten sa till domstolen att mannens senaste brott var ett ”rop på hjälp”, då han sedan 2016 ”jobbat mycket hårt” och haft ”världens tyngd” på sina axlar. ”Under covid-19 kämpade hans företag ekonomiskt, och han led av psykiska problem.” Han ville straffa sig själv, och efter att ha druckit gick han ut och begick brottet. Han ville känna sig förnedrad, och känna sig straffad.

    Mellett fick ett års villkorligt straff, 100 timmars samhällstjänst och tio rehabiliteringstillfällen efter att ha erkänt sig skyldig till oanständig exponering. Offren ersätts med 1 313 kronor.

     

     

    Fler notiser