Tips från fängelsecoachen till FTX-grundaren Sam Bankman-Fried: raka skallen, fördjupa rösten och lyssna på rapmusik

    28 december 2022, kl 10.29

    FTX-medgrundaren Sam Bankman-Fried, som riskerar 115 år i fängelse, har fått överlevnadstips från den tidigare värdepappersförvaltaren Martin Shkreli, känd för allmänheten som “USA:s mest hatade man” sedan han som vd för Turing Pharmaceuticals höjde priset på läkemedlet Daraprim 5000 procent. Efter investeringsbedrägerier dömdes han till sju års fängelse, och släpptes fri tidigare i år. I en intervju med kryptojournalisten Laura Shin beskriver han FTX-grundaren som ”kvinnlig” och bekymrar sig för hans tid i fängelset.

    ”Sam kommer inte precis att vara någon som passar i fängelse, du vet att mitt råd till honom inkluderar att raka huvudet, mitt råd till honom inkluderar att fördjupa sin röst,” sa Shkreli till Shin, enligt Daily Mail. ”Sam kommer att ha många problem eftersom han är litet av en feminin kille, och hans känsliga uppförande, som vissa säger är autistiskt, är inte något som fungerar så bra i ett fängelse.”

    Shkreli säger vidare att ”Han borde lyssna på så mycket rapmusik som möjligt, han borde försöka lära sig allt som finns att veta om gäng, om de tuffa stadsdelarna i varje stad. Det här låter roligt, men det kan rädda ditt liv.”

    Nästa domstolsdatum för Bankman-Fried är den 3 januari 2023.

     

     

    Fler notiser