Påverkad man skallar sig in i hus, försöker trots svåra skador våldta kvinna – misslyckas och dör av blodförlusten

    27 december 2022, kl 14.45

    Strax innan jul ses en påverkad man, barfota och iklädd ett par shorts, ta sig igenom ett staket genom att springa rakt mot det med huvudet före. En annan övervakningskamera visar sedan hur mannen, brasilianaren Jacques Freitas, gör en repris genom att använda sig av huvudet en gång till. Han tvekar inte, utan rusar i full fart in i ett fönster i en lyxvåning.

    Det är nu kvinnan i lägenheten vaknar, och undrar vad det är som händer. Freitas tycker plötsligt att det vore en bra idé att våldta henne – trots att han brutit handen, haltade och kroppen var i chock jagade han henne runt, runt i huset. Kvinnan lyckas till sist springa ut till utomhuspoolen, där mannen sakta segnar ner på grund av en omfattande blodförlust, och avlider.

    Den platsansvariga för semesterlägenheterna, Rita Pires, sa att ”Det var en natt av terror. Jag har aldrig sett något liknande. Lägenheten är full med blod, det ser ut som om hon dödat en oxe”, rapporterar Daily Mail.

    Polisen utreder nu fallet, och har hittat cannabis, magiska svampar och piller i hans hem. Det är ännu oklart vad han petat i sig innan attacken.

     

     

    Fler notiser