Kors i taket när sexnäste säljs, strippstång, sadomasochist-ställning som sovrumsmöbler! Sex miljoner och det är ditt

  25 december 2022, kl 15.00

  Den som studerar annonsen för villan i Celina i Texas tycker att sex miljoner kronor för kök, fem sovrum, fyra badrum och vardagsrum med eldstad är billigt. Dessutom finns en liten pool på tomten.

  Den som är intresserad av lite mer avancerade sexlekar kanske tycker huset är extra prisvärt när de får se bilderna på villans sexrum. Här finns en strippstång, ett St Andreas-kors (där man kan binda sin partner om man är sugen på att dela ut några rapp med piskorna som finns i rummet), samt gungor för mer avancerade samlagsställningar – samt en hel del andra attiraljer. Rummet har en redig takfläkt, vilket kanske kan behövas när värmen stiger under samvaron. De stora fönstren tyder på en viss exhibitionisk läggning hos husets ägare.

  Under den tid huset har legat ute för försäljning har priset stigit med nästan 600 000 kronor. Men det kanske inte är sexrummet som lockar köpare utan den stora tomten och de många badrummen. Eller kanske eldstaden i vardagsrummet.

  Eller är det utomsocknes som lockas till huset för att det ligger i Celina – en stad som är den första i Texas att erbjuda alla invånare ett gigabit-statsfibernät?

   

   

  Fler notiser