”Ge oss pengar, så piskar vi er” – tre dominatrixer ber stadsförvaltningen i Fort Lauderdale om pengar till en bdsm-håla

  22 december 2022, kl 18.45

  ”Var hälsade, ledamöter av stadsfullmäktige. Ni kan tilltala mig som ’mistress’.” Så inledde dominatrixen, klädd från topp till tå i latex, sitt anförande till stadsförvaltningen i Fort Lauderdale under ett sammanträde, meddelar Daily Mail. Bakom henne stod två kvinnliga slavar, också de med en något uppseendeväckande klädsel.

  Det den okända kvinnan talade om var finansieringen av en ny avfallsanläggning, där hon lät förstå att ledamöterna skulle destruera bevisen för sina utomäktenskapliga affärer. Av de nästan tio miljoner kronor som skulle finansiera anläggningen borde en fjärdedel användas till något viktigare; en fängelsehåla för de som går igång på bdsm.

  ”Låt inte vårt glamorösa utseende distrahera er från er plikt att följa mina krav. Jag ser fram emot att piska var och en av er vid den vördade fängelsehålan”, avslutade dominatrixen sitt anförande.

  ”Okej, tack”, sa ordföranden, och harklade sig. Efter en kort debatt om det fanns några dylika attraktioner i staden klubbades finansieringen till avfallsanläggningen igenom. Det återstår att se om det också finns pengar till fängelsehålor.

   

   

  Fler notiser