Justin Bieber kritiserar H&M:s nya Bieber-kollektion, uppmanar fansen att inte köpa något – ”Jag godkände den inte”

    20 december 2022, kl 13.00

    H&M-kollektionen med foton på Bieber inkluderar bland annat en tröja, samt en canvasväska med ett bildkollage på den berömda artisten. I går gick han till attack mot klädjätten på Instagram där han har 270 miljoner följare: ”H&M-varorna de gjorde av mig är skräp, och jag har inte godkänt det. Köp det inte”, rapporterar Bloomberg News.

    Justin Bieber säger vidare att han inte alls hade något att göra med H&M:s nya kollektion som pryds av hans ansikte. Vissa andra föremål innehåller också frasen ”I miss you more than life”, en text från Biebers låt Ghost från 2021.

    H&M har tidigare sålt varor som marknadsförde sångarens Purpose Tour 2016, samt en Justin Bieber Stadium Tour-linje 2017, som gjorde reklam för artisten vid den tiden, enligt modesajten Bustle. 2020 släppte H&M en kollektion inspirerad av hans album Changes, som inte fick några offentliga klagomål från Bieber.

    Bieber säljer för övrigt sin egen klädkollektion Drew, med flera populära tillbehör, på sin webbplats. I H&M:s webbshop finns just nu ett dussin Bieber-produkter; canvasväskan är slutsåld. H&M tillbakavisar anklagelserna.

     

     

    Fler notiser