Ljusstaken som ser ut som en stake – guldfärgad potent prydnad kan fylla tomrum i hemmet hos den som gillar lejon

    19 december 2022, kl 15.30

    Inför den judiska högtiden chanukka tog den amerikanska butikskedjan Target fram flera menora-ljusstakar, den ena vackrare än den andra. En av dem uppmärksammas dock litet extra; Lion Menorah Candle Holder Gold, som kan bli din för 170 kronor.

    Det var en del som stönade när de fick syn på den gyllene lejonstaken, kanske för att den liknar just en stake. En av dem var journalisten Julia Reinstein, som tipsade sina 33 000 Twitter-följare om den ekivoka presenten som skänker glädje i hemmet. ”Det är en riktig menora som för närvarande säljs på Target”, sa Julia. Hon nöjde sig dock med en mer traditionell version.

    Bland de blandade kommentarerna skrev en följare ”Hur hittar folk ett sätt att sexualisera allting?”, en annan la till ”Jag behöver den där” och en tredje fnissade förnöjsamt ”Formen ser konstigt bekant ut”, rapporterar Daily Star. En av följarna sa ”Jag köper den här till min mamma! Jag är säker på att hon kommer att älska den.”

    Tillverkaren Threshold har 23 andra produkter som säljs på Target, inga uppgifter om osedligt utseende har ännu rapporterats om dessa.

     

     

    Fler notiser