Färsk kvinnlig polis skulle ta en nypa luft på jobbet, fick ett nyp – råkar sända hela evenemanget över polisradion

  15 december 2022, kl 13.00

  Polisradion i Los Angeles är sällan tyst några längre stunder, men ibland smyger det in konversationer som inte riktigt var menade att sändas. I helgen som gick sprakade det till när en kvinnlig polis, som arbetade i stadens centrala fängelse för män, under en rast i arbetet gick ut till en bil på parkeringen för en nypa frisk luft. Då råkade hon komma åt sänd-knappen på polisradion …

  ”Du kommer att slita sönder mina underkläder!”, säger kvinnan fnittrande till sin manlige partner i bilen, rapporterar TMZ. Efter en stunds interaktion hörs ”Oj, är radion på?” Ungefär så långt kunde kollegorna hänga med, innan radiotystnad utbröt.

  Poliskällor bekräftade till New York Post att polisen i Los Angeles är medvetna om händelsen, och att det var en nyanställd person som råkade använda polisradion vid fel tidpunkt. ”Vi tolererar inte olämpligt beteende, och har en förväntning om att varje polis ska uppträda på ett professionellt sätt som överensstämmer med våra värderingar.”

  Troligen väntar en tids avstängning innan kvinnan kan återvända till jobbet.

   

   

  Fler notiser