England: Efter flera års fejd förvisas en invånare från sin by fram till 2037 – hade vissa svårigheter med sina grannar

    14 december 2022, kl 20.22

    Alla klarar inte av att dra jämnt med andra. Britten Adrian Stairs, 59 år, gjorde grannfolkets liv till ett elände i flera år. En strid om en gränslinje fick till slut Stairs att ta fram motorsågen förra året, och sågade snabbt ner några minnesträd vid rotknölarna.

    De hade planterats som minnen efter de nära och kära som gått bort, men träden försvann i motorsågsattacken. Stairs hotade också med att plantera en tegelsten i skallen på en något missnöjd granne. Det fick den lokala polisen att till slut utreda hans antisociala beteende.

    De upptäckte att han terroriserat sina grannar och andra invånare i byn Blisworth ”under en längre tid”. Även pensionärer i 80-årsåldern hade blivit måltavla av Stairs, som avvek från domstolen innan rättegången, skriver Independent.

    Polisen fick fatt på honom; för ett par veckor sedan dömdes han till två veckors villkorligt fängelse, samt 60 dagars rehabilitering. Rättshaveristen måste dessutom flytta, och får inte sätta sin fot i byn de kommande 15 åren, eller kontakta sina forna fiender på något sätt.

     

     

    Fler notiser