Mamma i Florida grips när hemmet svämmar över av råttor samtidigt som hennes barn vanvårdas – hund utan mat och vatten

    12 december 2022, kl 19.15

    Den 38-åriga Shannon Morgan må ha bott i Beverly Hills, men det var i ett litet hus fyllt av råttor och kackerlackor. När polisen kom till platsen hittade de också ett litet barn på en madrass täckt av kackerlackor, och golvet var blodigt då att en av katterna dödat en råtta.

    Det var efter klagomål om vanvård av djur som polisen larmades till platsen, och de möttes av en kvävande lukt av ammoniak, samt drivor med avföring, skräp och rutten mat. Stora mängder flugor och kackerlackor hade gjort sig hemmastadda, liksom 300 råttor som rymt från sina burar och gnagde hål på väggarna.

    Myndigheterna hittade också flera reptiler i burar och akvarier, inklusive en stor orm. I ett av rummen fanns en iller i en bur fylld med avföring, liksom en hund i en liten låda. Ingen av dem hade tillgång till mat eller vatten, rapporterar Daily Mail.

    Barnet och djuren har tagits omhand av myndigheterna. Morgan, som sedan flera månader inte betalat av bolånen, åtalas för djurplågeri och försummelse av barn. Det är oklart om hon anlitat en advokat för att tala å hennes vägnar. Familjens hus är sedan en tid till salu.

     

     

    Fler notiser